Man älskar att leva nu

Alltså visst älskar man att leva på 2000-talet? Så har man kanske känt i alla tider för hela tiden har det ju kommit nya uppfinningar som känts revolutionerande, men om man jämför enkelheten i att leva idag i jämförelse med för 100, 50 och till och med bara 10 år sedan så är det förbluffande skillnader.

Prinsen fyllde år

Jag skulle till exempel köpa en present åt min systerson som fyllde år förra helgen. Han är 4 år och världens mest underbara lilla kille. Han älskar allt som har med bilar att göra men har också viss böjelse mot musik och spelar och sjunger så ofta han kan. Han är för liten för att önska sig grejer än, vilket jag kan tycka är ganska skönt, så man får liksom själv välja och köpa något från sitt hjärta.

Handlar allt jag kan online

Jag, som är en 2000-talets kvinna, köper nästan allt online och så även denna gång. Jag skannade Google och kom fram till en butik som heter leksaker.se. I jämförelser jag gjorde så ligger de riktigt bra till i både priser och utbud och de ger riktigt snabb leverans samt öppet köp på allt. Man får dessutom fri frakt om man handlar för mer än 600 spänn.

Jag hittade en jättefin gitarr och en bilbana till den lille prinsen och det tog bara en ynka dag innan det levererades. Min älskling blev helt till sig av glädje och inget värmer en mosters hjärta mer… Kan varmt rekommendera att handla leksaker på nätet!