Förklädd friluftsnörd

Jag har ett udda litet intresse. Eller, udda är det väl inte, mer kanske lite ”out of character”. Jag älskar glamour, fest och fluffig heminredning, men jag trivs också väldigt bra i naturen iklädd rejäla vandringskängor, håret i en stram tofs och inte en make-up pinal i ryggsäcken. Istället är den fylld med saker som sovsäck, armékniv och stormkök. Jag är en liten friluftsmänniska in disguise.

Inga krav och ingen stress

Vad jag älskar så med att vistas ute i naturen är kravlösheten och känslan av frihet och harmoni. Det är dessutom så himla vackert i de svenska skogarna och på de vilda slätterna, särskilt under vår, sommar och höst. Vintern ger jag inte mycket för, det ska erkännas, för jag tycker inte alls om att frysa.

Nattens skådespel

Med hela sommaren och hösten framför mig så är jag sugen på att investera i en värmekamera för när jag är ute och tältar i de fria så är jag så himla ofta nyfiken på vad det är för läten jag hör under nätterna, innan jag somnar. Det vore riktigt coolt att kunna se, och kanske till och med fotografera de vilda djuren på nattetid. Det finns idag riktigt bra värmekameror och de kostar faktiskt inte så farligt mycket heller.

Ett tillskott i kamerafamiljen

En värmekamera blir ett perfekt tillskott i min kamerakollektion tillsammans med telefonen, systemkameran, undervattenskameran och polaroidkameran – en kamera för varje tillfälle, haha! Kanske är kamerafamiljen komplett efter detta köp?