Så mycket lättare

Jag tror på enkelthet i livet. Man ska lägga sin kraft på det som är viktigt och roligt, resten ska man försöka undvika för det genererar bara en massa stress och stress – vet vi alla – är livsfarligt att gå omkring med. Jag driver ett eget företag och det är grund nog för att bära på en massa stress, för tänk om man inte får det att gå runt nästa månad? Eller nästa år? Marknaden är väldigt instabil och bara för att saker rullar på i jämn takt just nu så innebär inte det att det alltid kommer att rulla på i jämn takt.

Mindre slit och bättre likviditet

En sak som jag verkligen kan rekommendera är att överlämna tidskrävande och tråkiga uppgifter i företagandet åt andra – sälja fakturor till exempel. Själv har jag sålt alla fakturor sedan tre månader tillbaka vilket har ökat likviditeten i mitt företag ganska dramatiskt. Visst kostar det litegrann, men det jag spar in i tid och stress övergår den summan många gånger om. Det är en suverän lösning för företagare!

Så nöjd!

Det finns flera företag som köper fakturor och jag gjorde en grundlig koll innan jag valde vilket jag skulle samarbeta med. För min del blev det invoice.se och jag har inte ångrat det en sekund. Idag skickar jag alla fakturor som kommer in till Invoice Finance och inom någon dag har jag fått betalt för den. Skulle min kund strula med betalningen är det inte mitt problem för Invoice Finance köper ansvaret för indrivningen av fakturan också.

Så himla skönt!